Meteen naar de inhoud

Crowdfunding

  • door

We zijn blij dat CCA zo hard groeit. Onze actietrainingen worden goed bezocht, sinds kort organiseren we maandelijks een viering, al meer dan 250 mensen staan op onze mailinglijst en bij online vergaderingen zien we elke keer nieuwe gezichten naast de al vertrouwde gezichten. 

We zien nog meer potentie en weten dat meer mensen zich willen verbinden.

Daarom willen we graag drie maanden lang iemand vrijspelen om acht uur per week het één en ander met vrijwilligers te coördineren. Mogelijke taken zijn vrijwilligers beter organiseren door taken te omschrijven en te verdelen, een plan maken voor werving en training van vrijwilligers, een communicatieplan maken om nog meer mensen (en kerken) te bereiken en een inspiratieweekend organiseren waar bestaande en nieuwe leden samen komen. En zo is er misschien wel meer denkbaar. 

Door Heleen en Erica, beide betrokken bij CCA, is er nu een crowdfundingsactie opgezet om hiervoor minimaal €3000,- bij elkaar te krijgen. Daarmee kunnen we iemand drie maanden lang een goede onkostenvergoeding geven om aan bovenstaande taken te werken. 
Doe je mee? Klik dan hier om een donatie te doen aan onze crowdfunding!

https://www.geef.nl/nl/actie/christian-climate-action

1 reactie op “Crowdfunding”

  1. Wat geweldig dat jullie inmiddels het streefbedrag voorbij zijn! Ik hoop dat het mensen niet zal weerhouden om te blijven doneren. Want veel geld is nodig om stappen te zetten om het klimaat te beschermen. Om ons als christenen in te zetten voor het behoud van De Schepping.

    Van harte aanbevolen!

    Jan Breddels – Broeder Frans

Reacties zijn gesloten.