A12-blokkade vanaf 9 september

Natuurlijk zijn we als CCA ook weer óp de A12 te vinden 9 september. Wil je graag met ons mee de A12 op? Zorg dan dat je een actietraining gedaan hebt! Dat kan waar nog trainingen van XR gegeven worden. En stuur ons een mailtje, dan zorgen we dat je alle info krijgt.

Twijfel je nog of je de A12 op wil? Onze ervaring is dat een actietraining helpend kan zijn bij het maken van je keuze. En welke keuze je daarna ook maakt…die keuze is goed, omdat dat dan is wat op dat moment bij je past. NIemand zal je pushen om de A12 op te gaan, al haak je op het allerlaatste moment nog af. Dicht bij jezelf blijven en doen wat goed voelt voor jou is echt het allerbelangrijkst.

Voor meer informatie over de blokkade kun je kijken op de actiesite.

Hoe verder na 9 september?

Extinction Rebellion heeft gezegd de A12 dagelijks de A12 te zullen blijven blokkeren totdat de fossiele subsidies worden afgeschaft. Als CCA zijn we niet groot genoeg om dagelijks als CCA naar de A12 te gaan. Natuurlijk willen ook wij een bijdrage leveren aan het terugkerende karakter van de actie. Hoe we dat zullen vormgeven, daar komen we nog op terug.