Klimaatmars Zuidas


Op vrijdag 31 mei om 14:00 lopen we met tienduizenden mensen de klimaatmars op de Zuidas in Amsterdam.
Daarna is er een ‘protestival’ waar onder andere wij onze stem zullen laten horen. Hoe precies? Daar lees je in de volgende nieuwsbrief meer over, maar geloof ons…je wil erbij zijn! Kom in deze signalgroep als je met CCA wil meelopen!
 

Waarom een klimaatmars op de Zuidas? Geld verdienen gaat ten koste van de gezondheid en veiligheid van samenlevingen wereldwijd. Banken, verzekeraars en fossiele multinationals blijven olie op het vuur gooien. Deze uitbuiting van de natuur gaat hand in hand met de uitbuiting van werknemers. Zij krijgen geen eerlijk en leefbaar loon, omdat de winsten van bedrijven belangrijker zijn. Het is tijd dat werkenden en burgers weer zeggenschap krijgen over de koers van bedrijven, zodat bedrijven gaan werken voor de maatschappij, de natuur en het klimaat in plaats van voor een kleine groep aandeelhouders. Terwijl de crisis mensen uit alle delen van de wereld keihard treft, worden deze aandeelhouders steeds rijker.
Want, hun winst is ons verlies. En dat gaan we ze laten weten! Doe je mee? Kijk hier voor meer algemene informatie, en kom in deze groep als je met CCA wil meelopen.