Gebed voor de schepping

Elke 21 e van de maand komen we online (via Zoom) bij elkaar om samen te bidden, te zingen en te vieren. Een soort mini-kerkdienst, eigenlijk. Ook als je nog niet zo bekend bent met Christian Climate Action, is dit een laagdrempelige manier om een keer kennis met ons te maken.
We merken dat het voor ons belangrijk en ook heel waardevol is om heel bewust bij de klimaat- en ecologische crisis stil te staan, met elkaar te delen wat het met ons doet, samen te bidden voor de schepping en nieuwe inspiratie op te doen uit (Bijbel)teksten en muziek. Ook delen we elke maand een verhaal van een klimaatactivist uit het globale zuiden. Na afloop is er voor wie dat wil de ruimte om nog even na te praten en mensen te ontmoeten die zich net als u/net als jij zorgen maken om de schepping.

Wil je meedoen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je iedere maand de nieuwsbrief met daarin de link naar de Zoom-viering. De viering start om 20:00 uur (vanaf 19:45 is de Zoom-ruimte open), en duurt ongeveer drie kwartier.