‘Welkom bij CCA’ & maaksessie – Leiden

Kom naar de welkomsbijeenkomst van Christian Climate Action in Leiden.

Op zondag 10 maart organiseert CCA een bijeenkomst in Leiden. Deze bijeenkomst is zowel voor mensen die nieuwsgierig zijn naar CCA en graag wat meer willen weten over de organisatie, als voor mensen die al langer betrokken zijn. 

Aanmelden: https://xrb.link/OL81zt3ZP

Om 15:00 starten we met een “welkom bij…” praatje. Hierin vertellen we over de organisatiestructuur, de redenen achter onze acties, en over manieren waarop je persoonlijk kunt bijdragen. Er is voldoende tijd voor vragen.

Tijdens de maaksessie is er veel tijd om elkaar te ontmoeten en om in gesprek te gaan met andere CCA-ers. Beschilder je eigen (zelf meegebrachte) shirt of tas, of werk mee aan een grote banner die gebruikt wordt tijdens acties. Talent is niet nodig, enthousiasme is voldoende!

Om 17:30 sluiten we af met een potluck. Tijdens een potluck neemt iedereen iets simpels te eten mee (bij voorkeur vegan). Samen wordt dat een groot buffet. Ben je geen held in de keuken? Je kunt iets kant-en-klaars meenemen, zoals fruit. Kun je om wat voor reden dan ook niets meenemen? Dan ben je alsnog van harte welkom om mee te eten.

Je kunt het hele programma volgen, maar je kunt ook voor een deel aansluiten. 

Waar: De bakkerij, Oude Rijn 44B, 2312HG Leiden
Voor: Iedereen die interesse heeft in zorg voor de schepping en CCA
Tijden: 15:00 Welkom bij CCA – praatje
16:00 Maaksessie
17:30 Potluck en ontmoeting

Aanmelden: https://xrb.link/OL81zt3ZP