Hoe kun je meedoen?

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in Christian Climate Action! Zoals hieronder te zien is, kun je op allerlei manieren bij ons betrokken zijn. En mocht je zelf een goed idee hebben, neem dan vooral contact met ons op!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We hebben een nieuwsbrief waarin belangrijke zaken gemaild worden: acties waar we aan mee willen doen, de link naar onze maandelijkse online bijeenkomst, interessante artikelen en borrels.

Woon vergaderingen bij

Elke 7e dag van de maand ontmoeten we elkaar via videobellen. De uitnodiging en link wordt bijtijds in onze nieuwsbrief verstuurd. Voel je vrij om gewoon eens aan te sluiten! De vergaderingen verlopen informeel, en er is altijd ruimte voor persoonlijk contact.

Voer actie met ons

Zoals je in onze agenda kunt zien, bestaan onze acties uit deelname aan geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheidsacties en vieringen. We snappen heel goed dat niet iedereen zich comfortabel voelt bij burgerlijke ongehoorzaamheid, en realiseren ons dat het risico kúnnen lopen om gearresteerd te worden een privilege is dat niet iedereen heeft. Gelukkig zijn lang niet alle acties arresteerbaar, en ook bij arresteerbare acties hebben we altijd mensen achter de schermen nodig.

Zet je in!

Heb je een idee of talent dat je graag zou willen inzetten voor CCA? Neem contact met ons op! Dan kunnen we samen met jou kijken wat mogelijk is. Ook tijdens acties is het fijn om extra vrijwilligers te hebben voor allerlei hand-en-span-diensten.

Nodig ons uit bij jouw gemeente

We gaan graag met jouw gemeente in gesprek over de klimaatcrisis, en waarom wij doen wat we doen. Neem daarom gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we dit ook via videobellen doen. Als de ruimte goed geventileerd is en groot genoeg om veilige afstand te houden, kunnen we ook op locatie komen.

Volg ons op social media